[OL]4you na

Zdeněk Pohlreich v Olomouci prozradil, co by nemělo chybět v kuchyni

V pátek 13. října 2017 otevřela prodejna Potten & Pannen – Staněk v Šantovce dveře  dokořán pro své zákazníky a připravila jedinečnou cooking show v podání Zdeňka Pohlreicha...

Zdeněk Pohlreich v Olomouci prozradil, co by nemělo chybět v kuchyni
Zdeněk Pohlreich s produkty z řady Pohlreich Selection v prodejně Potten & Pannen – Staněk v Šantovce.

Při této příležitosti představil Zdeněk Pohlreich také exkluzivní řadu produktů Pohlreich Selection, zejména sadu tlakových hrnců Zwilling EcoQuick. Právě na nich ukázal, jak snadné a zábavné vaření může být. Diváci tak měli možnost naučit se vařit tradiční milánskou specialitu osso buco z plátků telecího masa, kořenové zeleniny a poctivé nálože bílého vína či ochutnat vydatnou polévku pot-au-feu [potofé]. A protože my v redakci svět kulinářů milujeme, byli jsme také u toho a rovnou jsme se velkého šéfa zeptali, co by nikdy v kuchyňské výbavě nemělo chybět... „Myslím si, že základem jsou kvalitní nože. Pak taky pánev. Určitě se vyplatí počkat na dobré věci, než všechno koupit najednou a pak čekat, až se za rok vše rozsype. Snažím se, aby produkty, se kterými mám něco společného, byly vždy kvalitní.“

V rámci celé akce probíhala také autogramiáda knih, kterých mu vyšlo již šestnáct. My aktuálně doporučujeme dvě žhavé novinky – Lehkou kuchyni a také Kulinárium. Knihy, které neotřelým a netradičním způsobem ukazují, že vaření je zkrátka radost! Tak vařte i jezte s chutí. Rovnou zkuste svatomartinskou husu nebo vánoční speciality – tak jako Zdeněk Pohlreich. „Jsem spíše tradicionalista. Na Štědrý den chystám polévku, rybu, salát. Tohle dělám od brzkého rána – jsem zatížený na to, aby ingredience v salátu byly nakrájené dobře.“

reklama